Cabcher

EXPERT IN TAXI VERZENDERSOFTWARE SINDS 2018

Opvolger van Cabookie-product met meer dan 500 klanten in meer dan 15 landen

Negup Solutions is een eersteklas software- en applicatieontwikkelingsbedrijf voor taxibeheer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van het gepersonaliseerde en beste Taxi Dispatch Systeem voor taxibedrijven, met name in de transportsector. We zijn trots op tientallen jaren ervaring in de sector en hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van de klant. Onze oplossingen zijn ontwikkeld op basis van marktonderzoek en -analyse, zodat ze aansluiten bij markttrends en worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf .

Door de jaren heen hebben wij tal van bedrijven en bedrijven bijgestaan, waarbij we konden profiteren van onze uitgebreide expertise. Wij bieden hen een naadloos platform voor hun activiteiten, waardoor ze effectief kunnen functioneren en hun bedrijf kunnen uitbreiden. In opmerkelijk korte tijd zijn zij uitgegroeid tot koplopers in hun respectieve sectoren. Bij Negup Solutions zijn we een onmisbaar onderdeel geworden van verschillende bedrijven en bieden we hen een uitgebreid pakket eersteklas oplossingen.

Waarom kiezen voor Cabcher?

1

Soepele Werking

Onze taxiverzendingssoftware met een taxiboekingssysteem garandeert een naadloze werking voor uw bedrijf. Met de functionaliteiten van een taxiboekingssysteem, zoals het live volgen van chauffeurs en geautomatiseerde verzending, kunt u uw activiteiten optimaliseren en een uitzonderlijke klantenservice leveren. Zeg vaarwel tegen handmatige procedures en kiezen een betrouwbaar systeem dat uw bedrijf naar grotere hoogten zal tillen.

2

Perfect Samengesteld

Onze Cabcher Taxi Management-software is vakkundig afgestemd op de vereisten van uw bedrijf. Met aanpasbare configuraties en realtime analyses biedt ons platform alle benodigde tools om toezicht te houden op uw wagenpark en op effectieve wijze uitzonderlijke klantenservice te leveren. Dit maakt het de beste minicab-verzendingssoftware die elke klant nodig heeft.

3

Bewezen Resultaten

Cabcher, het taxiverzendings- en boekingssysteem heeft bewezen resultaten opgeleverd voor bedrijven zoals het uwe. Door functies zoals live tracking te integreren, hebben we onze klanten geholpen bij het verbeteren van de efficiëntie en het vergroten van de klanttevredenheid. Dit maakt het de beste minicab-verzendingssoftware die essentieel is voor elke klant.